Program comenzi: L-V 09:00 - 17:00

Comenzile se fac pe site, nu putem prelua comenzi telefonice!

Program comenzi: L-V 09:00 - 17:00

Comenzile se fac pe site, nu putem prelua comenzi telefonice!

Termeni si conditii


1. Termeni generali si definitii

Folosirea site-ului https://www.anvelocors.ro/ implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://www.anvelocors.ro/ (denumite in continuare “Termeni si conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul https://www.anvelocors.ro/ (denumit in continuare “Site” si/sau “Anvelocors”) ori poate utiliza in orice mod serviciul Anvelocors oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciului Anvelocors”, si are valoarea unei conventii incheiate intre SC Anvelocors Mobile SRL (denumita in continuare “ Anvelocors Mobile”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului Anvelocors, si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul Anvelocors (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului Anvelocors, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea Site-ului.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:

Anvelocors.ro – Societatea Anvelocors Mobile SRL, persoana juridica avand sediul social in Ploiesti, Strada Marasesti, Nr. 414, Bl. I5, Sc. A, Et. 4, Ap. 18, Jud. Prahova, cod unic de inregistrare fiscala RO33730001, numar de ordine in Registrul Comertului J29/1402/2014, organizata in baza legii romane.
Site – domeniul https://www.anvelocors.ro/ si subdomeniile acestuia.
Vanzator – Anvelocors.ro.
Client – orice persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, in scopuri private sau profesionale, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Anvelocors.ro (electronic, telefonic, etc) si care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare a prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare a prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului ca urmare a Contractului incheiat.
Contract la distanta – conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre comerciant si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a comerciantului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;
Continut:

  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Clientiilor sai de catre SC Anvelocors Mobile SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al SC Anvelocors Mobile SRL, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SC Anvelocors Mobile SRL intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SC Anvelocors Mobile SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la SC Anvelocors Mobile SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Anvelocors.ro, Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Termen de garantie – limita de timp care curge de la data dobandirii produsului sau serviciului, pana la care producatorul sau prestatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului ori serviciului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorului;
Calitate – ansamblul de proprietati si caracteristici ale unui produs sau serviciu, care ii confera aptitudinea de a satisface, conform destinatiei acestuia, necesitatile explicite sau implicite.

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Utilizator sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Anvelocors.ro si acesta. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea Continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului sau Clientului la prezentele termene si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre Anvelocors.ro.

Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil https://www.anvelocors.ro/

Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului Anvelocors.ro sau oricarui tert cu care Anvelocors.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania.

2. Politica de confidentialitate

Confidentialitatea dvs. este importanta pentru noi. Prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii datelor dvs. cu caracter personal. Prin Politica de confidentialitate, noi ca operator al site-ului https://www.anvelocors.ro/, dorim sa va informam ce date cu caracter personal colectam precum si modul in care utilizam datele respective, atunci cand utilizati site-ul nostru web, asigurandu-va ferm ca actionam legal, echitabil si transparent pentru prelucrarea lor in scopuri determinate, explicite si legitime, adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile declarate.

SC Anvelocors Mobile SRL este inregistrata in Registrul Electronic de Evidenta a Prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 5682.

Puteti vizualiza politica de confidentialitate accesand linkul: https://www.anvelocors.ro/politica-confidentialitate

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Elementele din continutul Site-ului – elementele de grafica ale site-ului https://www.anvelocors.ro/ scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin SC Anvelocors Mobile SRL si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul site-ului https://www.anvelocors.ro/ indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SC Anvelocors Mobile SRL. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribui partial, intergral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:

  • se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma: Sursa: https://www.anvelocors.ro/
  • se permit link-uri catre Site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate de https://www.anvelocors.ro/

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop ce nu este personal, pot fi trimise prin e-mail la adresa office@anvelocors.ro. SC Anvelocors Mobile SRLisi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site intelege si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea SC Anvelocors Mobile SRL, ci numai raspunderea persoanei in cauza.

Acest Site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte Site-uri care nu apartin SC Anvelocors Mobile SRLsau unui afiliat al acesteia, drept pentru care SC Anvelocors Mobile SRLnu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor Site-uri.

4. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii SC Anvelocors Mobile SRL nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Incheierea contractului de vanzare

Paginile de produse gazduite pe site-ul https://www.anvelocors.ro/ constituie intentie de negociere, in intelegerea Art. 1189(1) Cod Civil. Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, considerat drept oferta. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator, intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile prezente, care sunt parte integranta din acest contract.

6. Conditii de retur

Pentru mai multe informatii referitoare la dreptul de retur acordat conform legislatiei in vigoare, va rugam consultati https://www.anvelocors.ro/politica-returnare

7. Conditii de garantie

Pentru mai multe informatii referitoare la conditiile de garantie acordat conform legislatiei in vigoare, va rugam consultati https://www.anvelocors.ro/politica-garantie

8. Limitarea raspunderii

SC Anvelocors Mobile SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. SC Anvelocors Mobile SRL face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, SC Anvelocors Mobile SRL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe SC Anvelocors Mobile SRLpentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului https://www.anvelocors.ro/

Pentru caz de forta majora, SC Anvelocors Mobile SRL si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza, la erori de functionare a echipamentului tehnic al SC Anvelocors Mobile SRL, erori de pret, erori de poze produse, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe SC Anvelocors Mobile SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Anvelocors sau orice alt aspect relationat Serviciului Anvelocors.

Mentionam ca pozele prezentate pe site au titlu informativ. Producatorul nu furnizeaza poze individuale pentru fiecare dimensiune de anvelope, ci poze cu caracter general. Profilul benzii de rulare poate varia putin in functie de dimensiune. Daca in poza apare si janta aceasta are doar o valoare simbolica, se comercializeaza doar cauciucul.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

Anvelopele comandate in stoc furnizor, direct de la producator sau distribuitorii externi au un timp de livrare intre 6-7 zile lucratoare. Pentru anvelopele disponibile la distribuitorii externi, pretul este influentat de taxa de transport catre Romania. Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Client si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Client daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala. Recomandam verificarea atenta de catre client a dimensiunii anvelopelor comandate in cazul anvelopelor la comanda. Anvelopele la comanda nu se pot returna. Anvelopele comandate in stoc furnizor, direct de la producator sau distribuitori externi se incadreaza in categoria de comanda speciala. Conditiile se adreseaza persoanelor juridice.

9. Extra Beneficii

 

9.1. GARANTIE Extinsa + 2 ANI

Garantia standard pentru toate produsele comercializate este de 2 ani, astfel prin achizitionarea "Extra Beneficiu - GARANTIE Extinsa + 2 ANI " garantia se extinde cu 2 ani in acealeasi conditii.

9.2. Garantat DOT 2022

Anul de fabricatie al anvelopelor este verificat inainte de coletare si se aleg doar anvelopele cu an de fabricatie minim 2022. Daca nu sunt disponibile anvelope cu anul de fabricatie 2022 clientul este informat telefonic si extraoptiunea se anuleaza.

9.3. CASCO Gratuit 

Conditii: 

1. Anvelopele trebuie achizitionate de pe platforma www.anvelocors.ro

2. Trebuie achizitionat un set de minim 4 buc Marca Pirelli.

TYRELIFE™: GARANTIA EXTINSA PIRELLI GRATUITA

Principalele defecte ale anvelopelor sunt reprezentate de taieturi si intepaturi. Cu garantia extinsa Pirelli Tyrelife™ poti calatori fara griji timp de 12 de luni.

Pentru a beneficia de acest cadou va rugam sa accesati link-ul: https://www.pirelli.com/tyres/ro-ro/car/discover-the-promotions/tyrelife.

Garantia este valabila pentru anvelope de vara, iarna sau all-season, pentru autoturisme sau SUV

Anvelopele pentru VAN si gama de produse RunFlat nu sunt incluse in Tyrelife™”

10.1. Conditii de livrare si plata

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier sau DPD Curier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

10.2. Costuri de transport anvelope/jante turism, van, 4x4, AT, MT:

1 anvelopa/janta - 50 ron/colet

anvelope/jante - 70 ron/colet

anvelope/jante - 80 ron/colet

anvelope/jante - 90 ron/colet

Pentru fiecare anvelopa in plus se vor percepe taxe suplimentare de 30 ron/buc

10.3.Costuri de transport anvelope agro-industriale si camion:

1 anvelopa - 120 ron/buc

Timpul de livrare a unei comenzi este comunicat la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorii de marfa, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Anvelocors Mobile, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda, timpii de procesare a fiecarui produs, curierul care expediaza coletele, sarbatori externe, conditiile meteo etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel incat Clientul accepta ca prin cumularea mai multor produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Livrarile se vor efectua de regula, insa pot exista si exceptii, in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 2 zile si 4 saptamani in functie de produsul ales in stoc si/sau produsul ales din stoc furnizor). Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment daca face o solicitare prin e-mail. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului mentionat mai sus, Anvelocors Mobile va informa Clientul prin E-mail sau telefonic oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs, fie accepta noul termen de livrare propus. Termenul de livrare se calculeaza din momentul in care coletul pleaca catre client.

Datele de facturare mentionate telefonic sau completate de catre client persoana fizica sau client persoana juridica in rubrica – Date de facturare – nu se mai pot modifica ulterior livrarii produselor.

Anvelocors.ro publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite automat ca Anvelocors.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Anvelocors.ro de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Anvelocors.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si Anvelocors.ro, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Anvelocors.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, mesaje scurte (SMS) sau prin anunturi pe site. Clientul declara expres ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de livrare) si ca vor putea fi folosite de catre Anvelocors.ro in comunicarile sale cu Clientul.

Produsele sunt valabile in limita stocului disponibil de la data la care a fost inregistrata comanda. Rezervarea produselor se confirma de catre consultantul de vanzari alocat, iar procesarea comenzilor se face in ordinea in care comenzile au fost inregistrate. Avand in vedere variabilitatea comenzilor online, SC Anvelocors Mobile SRL nu poate oferi o garantie totala a stocurilor disponibile la toate produsele sau serviciile comandate prin site-ul https://www.anvelocors.ro/. In caz de modificare, SC Anvelocors Mobile SRL va rectifica totalul comenzii (in minus sau in plus) in functie de produsele alese si va confirma clientului prin mail sau telefonic noua comanda modificata. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv dintr-o eroare tehnica, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

In cazul in care clientul are anumite specificatii referitoare la DOT, tara productie, data livrare, specificatii livrare, si fara a ne limita doar la acestea, acesta are obligatia sa ne informeze la inregistrarea comenzii fie telefonic (daca comanda este preluata de unul dintre agenti), fie la inregistrarea comenzii pe site (camp mesaj client). Solicitarile ulterioare nu pot fi luate in considerare. Dupa cinci ani de folosire sau mai mult, anvelopele trebuie sa fie bine inspectate cel putin o data pe an. Daca este necesar, urmati recomandarile producatorului auto in ceea ce priveste inlocuirea anvelopelor de prima echipare. Ca masura de precautie, in cazul in care anvelopele nu au fost inlocuite in decurs de 10 ani de la data lor de fabricatie (a se vedea cum sa cititi lateralele unei anvelope), va recomandam inlocuirea lor cu anvelope noi.

11. Modificarea Termenilor si Conditiilor

SC Anvelocors Mobile SRL are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Anvelocors.ro

12. Legea aplicabila si solutionarea disputelor

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Anvelocors.ro Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si Anvelocors.ro se va rezolva pe cale amiabila. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si Anvelocors.ro sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta din Romania, conform prevederilor legale aplicabile.

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, Anvelocors.ro ofera Utilizatorului/Clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune. In acest sens se poate utiliza platforma SOL: ODR.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

13. Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Anvelocors.ro, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0733 042 101 de luni pana vineri, program 09:00-18:00, sambata si duminica program 09:00-14:00, sau prin e-mail la office@anvelocors.ro .Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul https://www.anvelocors.ro/, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC Anvelocors Mobile SRL.