Program comenzi: L-V 09:00 - 17:00

Comenzile se fac pe site, nu putem prelua comenzi telefonice!

Program comenzi: L-V 09:00 - 17:00

Comenzile se fac pe site, nu putem prelua comenzi telefonice!

Dimensiune anvelope:

Sezon:

Producator:

Dimensiuni uzuale:

Tip janta:

Dimensiune jante:

Producator:

Dimensiune anvelope:

Destinatie:

Utilizare:

Producator:

Dimensiune anvelope:

Camera:

Producator:

Dimensiune anvelope fata:

Dimensiune anvelope spate:

Producator:

Sezon:

Noutati


Cele mai frumoase trasee rutiere din România

Îți place să conduci mașina și te simți în largul tău atunci când ai ocazia să mergi pe trasee dificile și pe drumuri cu peisaje splendide. Dacă pentru tine șofatul este o pasiune sau dacă pur și simplu vrei să explorezi locuri noi în următoarea vacanță, iată care sunt cele mai frumoase trasee rutiere din România.

01-03-2021
[mai mult]

Dotări moderne pentru camioane și utilaje agroindustriale

Activitățile agricole sunt foarte importante în obținerea unor recolte bune și pentru exploatarea eficientă a terenurilor și suprafețelor cultivate. De aceea este necesar ca munca la câmp, ferme și solarii, grădini și unități de procesare să fie sprijinită prin dotări moderne pentru camioane și utilaje agroindustriale. Iată care sunt cele mai importante elemente tehnice pe care trebuie să le aveți în vedere, pentru rezultatele dorite.

01-03-2021
[mai mult]

Dotări esențiale pentru trasee offroad

Îți place să șofezi, ești un pilot experimentat, aflat în căutare de noi provocări? Atunci este momentul să afli mai multe despre off-road, hobby-ul perfect pentru iubitorii de autovehicule, dar și un sport extrem, potrivit pentru amatorii de senzații tari, gata să pună la încercare anvelope, suspensii și alte componente auto, în condiții grele de rulare.

01-03-2021
[mai mult]

Alfabetul anvelopelor, de la A la ... S

Este destul de evident ca atunci cand ne dorim confort, dar mai ales siguranta la volan, alegerea anvelopelor potrivite si corect adaptate conditiilor climaterice este un aspect esential. Iar pentru ca alegerea sa fie una responsabila si corecta, este important sa facem alegerea in deplina cunostinta de cauza. Sfatul specialistilor este necesar, la fel si respectarea specificatiilor tehnice recomandate de producatori pentru fiecare tip de vehicul in parte.

10-04-2020
[mai mult]

Un drum numit siguranta; parcurge-l cu anvelopele potrivite!

Se spune ca nu destinatia este importanta, ci drumul pana la ea. Noi credem ca indiferent care este destinatia, cel mai important este sa ajungem acolo pe un drum marcat de siguranta. Iar daca decidem sa parcurgem acel drum la volanul masinii, primul pas spre siguranta este alegerea anvelopelor corespunzatoare din punct de vedere tehnic, calitativ sau meteorologic. Mai precis, sa facem alegerea anvelopelor intr-un mod responsabil si informat.

30-03-2020
[mai mult]